Raspored misa – zornice – božićna ispovijed – župna kateheza – blagoslov obitelji

Poštovani župljani,

u skladu s novim mjerama želim vas obavijestiti sljedeće:

Raspored svetih mise nedjeljama od 29. studenog: zornica u 6 sati, zatim u  8, 11 i 18.30 sati.

Mise zornice bit će svakoga dana. Prošlih godina crkva je nedjeljom bila puna za vrijeme zornica. Sada imamo ograničenja pa bih predložio da u nedjelju na misu zornicu dođu koji kroz tjedan zbog posla ne mogu doći, ostale bi molio da dođu preko tjedna.

Božićna ispovijed. Prva dva tjedna došašća (od 29.11. do 12.12.) svakoga dana u tjednu (od ponedjeljka do subote, uključujući i subotu) bit će dvije mise: zornica u 6 sati, te druga misa u 17 sati.

Prije svake mise pola sata ću biti na raspolaganju za ispovijed. Lijepo vas molim, nemojte odgađati svetu ispovijed!!! Čini se da ove godine zbog ograničenja ne će biti župnih ispovjedi, zato vas molim da ozbiljno shvatite poziv na ispovijed i dođete prva dva tjedna došašća.

Ako vam niti jedan od ta dva termina ne odgovara, slobodno mi se javite i dođite na ispovijed u župnu kuću, dvorana za vjeronauk dovoljno je prostrana da budemo na sigurnoj udaljenosti.

Nakon prva dva tjedna došašća, ako i dalje budemo otvoreni, nastojat ću se više pripaziti da se ne razbolim ili ne završim u izolaciji jer za Božić će biti gotovo nemoguće naći zamjenu.

Kandidati za krizmu i prvu Pričest. Dok traje škola, traje i župna kateheza. I dalje bih volio do 20. prosinca, nakon nedjeljne mise u 11 sati imati prilagođeni susret s učenicima trećih razreda, te nakon nedjeljne mise u 18.30 sati s učenicima osmih razreda.

Blagoslov obitelji ili križec. Pastoralni pohod obiteljima (blagoslov obitelji ili križec) koji smo planirali započeti 1. prosinca, do daljnjeg se odgađa.

Lijepo molim da informacije proslijedite onima koji nisu prisutni na internetu.

Kontakt. Ako nešto trebate možete nazvati na 236 200, ili 092 388 41 20, Whatsapp, Viber, FB messenger, bdmz.trgovisce@gmail.com

Svakoga dana dok za vrijeme mise podižem Presvetu Hostiju molim za sve vas, osobito za bolesne, za medicinsko osoblje i za one koji strepe hoće li imati posla!

Srdačno vas sve pozdravljam!

vlč. Luka